button-muziek

button-link

Bestuur en commissies

Achter de schermen opereert het huidige bestuur van de vereniging, dat bestaat uit:

Jan van Dijk, voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leo van der Burgt, secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jos Wilhelmus, penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Meeuwisse, vice-voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jan van den Bogaard, archief, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan van der Heijden, bestuurslid, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Peter van de Ven,bestuurslid, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Piet Schellens SCJ, namens de Congregatie SCJ, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderstaande foto is gemaakt op 19 februari 2020

bestuur 2020 kopie

 

Commissies
Verder werken nog voor de Vereniging:

Ton Scheepers als ledenadministrateur, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nico Peters, Jos Wilhelmus en Cor van Dijk als redacteuren van de Loopmare, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. resp. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Peter van de Ven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en Wim van Kessel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. buigen zich over de website.

 

Oud bestuur
In 2008 is het toenmalige bestuur ook fraai gefotografeerd:

bestuur2008-900

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statuten
De Vereniging is opgericht op 27 december 1950; lees het artikel over de historie. In 1995 werden de statuten hernieuwd: zie de bijlageLoopmare nr. 15 bevatte de agenda van de ledenvergadering, waarin deze statutenwijziging aan de orde werd gesteld.