button-fotoalbums

button-muziek

button-link

Achter de schermen opereert het huidige bestuur van de vereniging, dat bestaat uit:

sam 2061 bewerkt-1

Verder werken nog voor de Vereniging:

Nico Peters, Jos Wilhelmus en Cor van Dijk als redacteuren van de Loopmare, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. resp. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Peter van de Ven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en Wim van Kessel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. buigen zich over de website.

Oud bestuur
In 2008 is het toenmalige bestuur ook fraai gefotografeerd:

bestuur2008-900

Statuten
De actuele statuten van de Vereniging, opgesteld op 27 december 1950, treft u hier aan.