button-fotoalbums

button-muziek

button-link

Bestuur en commissies

Achter de schermen opereert het huidige bestuur van de vereniging, dat bestaat uit:

Jan van Dijk, voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leo van der Burgt, secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jos Wilhelmus, penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Meeuwisse, vice-voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jan van den Bogaard, archief, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Peter van de Ven,bestuurslid, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Piet Schellens SCJ, namens de Congregatie SCJ, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sam 2061 bewerkt-1

 

Commissies
Verder werken nog voor de Vereniging:

Ton Scheepers als ledenadministrateur, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nico Peters, Jos Wilhelmus en Cor van Dijk als redacteuren van de Loopmare, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. resp. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Peter van de Ven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en Wim van Kessel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. buigen zich over de website.

 

Oud bestuur
In 2008 is het toenmalige bestuur ook fraai gefotografeerd:

bestuur2008-900

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statuten
De Vereniging is opgericht op 27 december 1950; lees het artikel over de historie. In 1995 werden de statuten hernieuwd: zie de bijlageLoopmare nr. 15 bevatte de agenda van de ledenvergadering, waarin deze statutenwijziging aan de orde werd gesteld.