button-fotoalbums

button-muziek

button-link

Bestuur en commissies

Achter de schermen opereert het huidige bestuur van de vereniging, dat bestaat uit:

Onderstaande foto is gemaakt op 19 februari 2020

bestuur 2020 kopie

Verder werken nog voor de Vereniging:

Nico Peters, Jos Wilhelmus en Cor van Dijk als redacteuren van de Loopmare, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. resp. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Peter van de Ven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en Wim van Kessel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. buigen zich over de website.

Oud bestuur
In 2008 is het toenmalige bestuur ook fraai gefotografeerd:

bestuur2008-900

Statuten
De Vereniging is opgericht op 27 december 1950; lees het artikel over de historie. In 1995 werden de statuten hernieuwd: zie de bijlageLoopmare nr. 15 bevatte de agenda van de ledenvergadering, waarin deze statutenwijziging aan de orde werd gesteld.