button-muziek

button-link

Opsporingen en oproepen

Op het tabblad DE VERENIGING vinden ingelogde gebruikers bij INFO VOOR LEDEN een verzoek om mede-studenten op te sporen. Soms beschikken we over een oud adres. Wie kent hun actuele gegevens?

 = = = = = = = = = = = = = = =

Wie wil Harry ten Vaarwerk uit Haaksbergen helpen om de levensloop van zijn heer-oom Willen ten Vaarwerk (1900 - 1986) verder te illustreren? Klik dan hiernaast op Weblinks en volg het spoor.

= = = = = = = = = = = = = = = 

Met de uitgave van nummer 196 verscheen in 2015 het laatste nummer van SCJ CONTACT, berichten en mededelingen van en over de Priesters van het Heilig Hart. Ton Scheepers slaagde er in om de nummers 66 (uit 1982) tot en met 196 digitaal te ontsluiten: kijk hiervoor op de website  onder het tabblad ACTUEEL.

De reeks is nagenoeg compleet: alleen 96, 115 en 120 ontbreken nog. Wie deze nummers nog heeft wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook in de oude nummers, nummer 1 tot en met 65, is hij zeer geinteresseerd.

= = = = = = = ==  = == = = =