button-muziek

button-link

Henny van Riel

Op 25 febrari 2017 is Henny van Riel uit/in Waalwijk overleden. Hij studeerde aan het Juvenaat H. Hart van 1953 tot 1958.

Zij familie heeft zijn nagedachtenis als volgt verwoord:.

Henny van Riel oude fotoEen bijzondere man is van ons heengegaan. Jij, de levensgenieter die gelukkig was met eenvoudige dingen, die genoot van wat de natuur ons te bieden heeft. Altijd stond je voor ons en vele anderen klaar. Daarom was het makkelijk om van je te houden.
Je groeide op als zevende in een gezin van negen kinderen. Als jonge tiener was je
enkele jaren in een juvenaat in Bergen op Zoom. Je trouwde met je grote liefde Greet met wie je meer dan vijftig jaar samen bent geweest. Jullie kregen twee kinderen en vijf kleinkinderen, allemaal jongens. Wat was je trots! Je hebt ze ontelbare mooie herinneringen nagelaten.

Bijna 25 jaar werkte je in de textielindustrie. Henny van Riel 20 december 2016Daarna volgde je je passie door samen met Greet een kiosk met bloemen en planten te beginnen in het zieken-huis in Waalwijk.
Kenmerkend was je droge humor, waarmee je vele mensen voor je hebt kunnen winnen. Door je brede kennis en ruime interesse was je prettig in de omgang.

Na het bericht dat je ongeneeslijk ziek was, heb je je snel herpakt en gedaan waar je goed in was: Genieten! Vele vrienden kwamen langs of namen je mee. In de korte tijd die je nog restte heb je een aantal bijzondere uitstapjes gemaakt. Je laatste weken heb je heel bewust afscheid kunnen nemen van vrienden en je gezin. Gesterkt door de laatste sacramenten en in het bijzijn van dierbaren ben je aan je finale reis begonnen. In onze harten leef je verder. Je laatste woorden waren: “Dank je wel” en dat is ook wat we jou willen zeggen!