button-muziek

button-link

Theo Theuws

Theo Thews fotoOp 5 september 2018 is Theo in Rijen overleden.

Theo is op 27 september 1943 geboren in Eersel. Na de lagere school (het St. Willibrordus in Eersel) is hij zijn SCJ-studie in 1955 begonnen op het Missiehuis Christus Koning in Helmond en heeft deze in 1961 op het Juvenaat in Bergen op Zoom beëindigd. Daarna is hij overgestapt naar het Rythovius college in Eersel om vervolgens de HBS met goed gevolg te doorlopen. Na een paar jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, is hij docent geworden bij de laboratoriumschool in Breda. Tot zijn pensioen heeft hij daar gewerkt.

In 1967 trouwde hij met Mariëtte Spanjers. In 1969 werd Leo geboren en in 1972 Juanita. Reizen is altijd een grote passie geweest. Tot zijn kinderen volwassen waren met auto en caravan door Europa, daarna was het tijd om de rest van de wereld te verkennen. Met kleinzoon Lars (1999) werd Europa nog eens dunnetjes over gedaan.

Theo was unne gelukkige mens. Samen met Mariette sport kijken, postzegels en telefoonkaarten verzamelen, een weekendje weg met familie. Als iedereen blij was, was hij het ook.

Op 5 september is Theo na een kort ziekbed overleden. Rustig. Tussen mensen die hem lief waren.